středa 31. července 2013

HRY: Beach Buggy Blitz

Rádi se proháníte v arkádových autíčkách, kde vám bez složitého ovládání sviští vítr kolem uší? Máte rádi slunce, palmy, prostě exotiku? Hra Beach Buggy Blitz to obojí spojuje.









Váš cíl je jednoduchý - dojet co nejdál. To je naopak to složité, protože vám ubíhá čas a abyste projeli branou, která vám zase přidá drahocenné vteřinky, musíte být sakra rychlí.
A být rychlý není nic jednoduchého, trať je plná překážek a v nejhorších chvílích překážejících soupeřů. A každá srážka vás zpomalí a bude chvilku trvat, než zase dosáhnete potřebné rychlosti.


Trať se skládá z náhodně namíchaných úseků, ale i když budete znát ta nejzákeřnější místa, stejně vás při chvilkové nepozornosti pěkně vytrestají.
Cesta je sice cíl, ale při honbě za cenným časem se vyplatí i sbírat mince, které posléze umožňují pořádně si vaši káru vytunit. Nebo rovnou koupit jinou i s řidičem. Je to jen na vás, ale lepší odolnost a rychlost se budou hodit vždycky.

Hodnocení: 85%
Shrnutí: Zábavná závodní hra, která vás chytne a nepustí. Jen by to chtělo i nějaké alternativní závodiště a ne jen krátké výlety jinam. Ale pořádně se namažte krémem na opalování, na těchle plážích totiž strávíte pěknou chvilku.

Žádné komentáře:

Okomentovat