sobota 27. července 2013

HRY: Angry Birds Star Wars

Spojení dvou fenoménů, jednoho, který ovládá zábavní průmysl desítky let, a druhého, který do něj vstoupil relativně nedávno, ale o to razantněji. Angry Birds Star Wars tak měli od začátku nakročeno k úspěchu. Je ale za spojením dvou franšíz skutečně zábavná hra?

Odpověď je v tomto případě opravdu jednoduchá: Ano, je. Rovio v této hře spojilo to nejlepší z minulých dílů Angry Birds s celou řádkou novinek.
Dočkáme se tak klasických ptáků s novými schopnostmi. A objevovat je a používat v souladu s prostorovými překážkami je opravdová zábava.
Jako v předchozích dílech Vám dají některé úrovně pěkně zabrat. Při třicátém bezradném pokusu, kdy se na Vás pořád směje to jedno schované prase, pak můžete použít různých nápomocných vylepšení, které vynikají svou ničivou silou.



Hra má nyní 160 úrovní ve čtyřech prostředích od pouštního Tatooine po vzdušné Cloud City, ke kterým si můžete svým výkonem či peněženkou přidat celou řadu bonusových levelů. To je pěkných pár hodin hraní.
Pokud jste Angry Birds Star Wars ještě nezkusili, přicházíte o parádní zábavu. Tak tyhle naštvané ptáky zkuste!

Hodnocení: 90%
Shrnutí: Zábavná hra spojující to nejlepší z předchozích dílů Angry Birds se zábavnými novinkami, tahle by ve vaší sbírce neměla chybět.

Žádné komentáře:

Okomentovat